طرح پروژه سبز ” بهینه سازی فرآیند با مدیریت منابع آب ” شرکت شیمی بافت برنده جایزه بنیاد جهانی انرژی گلوب در سال 2015 شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شیمی بافت، تهران در روزهاي 28 و29 دی ماه ميزبان برگزاري مراسم اهداي جايزه بنياد جهاني انرژي بود؛ مراسمي كه به نوبل محيط‌ زيست معروف است. این مراسم هر ساله در کشورهای مختلف دنیا در دو بخش ملی و بین المللی برگزار می شود که در آن دریافت کنندگان جوایز سبز معرفی می شوند.

امسال بخش ملی این مراسم در قالب ‘ دهمین دوره همایش مدیریت سبز’ 29 و30 دی ماه در برج میلاد برگزار شد که در آن نهاد و شرکت هایی که در طول سال جوایز زیست محیطی دریافت کرده اند معرفی و جوایز خود را دریافت نمودند.

پتروشیمی شیمی بافت یکی از شرکتهایی بود که با ارائه طرح پروژه سبز “بهینه سازی فرآیند با مدیریت منابع آب” در این مسابقه جهانی حضور یافت وتوانست گواهینامه بین المللی پروژه سبز را از بین 48 پروژه معرفی شده به این مسابقه ، از جامعه مدیریت سبز اروپا و بنیاد جهانی انرژی اخذ نماید.

 این جایزه طی مراسمی در هتل استقلال توسط مهندس رحیم اسلامی مدیرعامل این شرکت دریافت شد.

براساس این گزارش، صنایع پتروشیمی یکی از مصرف کنندگان عمده آب در صنایع محسوب می شوند. آب مصرفی در این صنعت به طور عمده برای تغذیه دیگ های بخار و برج های خنک کننده به کار می رود. اگرچه حجم عمده آب دوباره به چرخه بازگردانده می شود ولی در نهایت حجم قابل توجهی از آب به صورت پساب به بیرون کارخانه تخلیه می شود که علاوه بر تخلیه به آب های سطحی و زیر زمینی و هدر رفتن آب سبب آلودگی آب ها و محیط زیست می شوند.

با توجه به هدر رفتن حجم زیادی از پساب تمیز بلودان کولینگ تاور در کارخانه شیمی بافت، تحقیق و بررسی از پساب خروجی از بلودان کولینگ تاور در واحد یوتیلیتی جهت استفاده مجدد قرار گرفت و با توجه به معضل کمبود اب طی سالیان اخیر، طرح اجرای بازیافت آب کولینگ تاور به منظور آبیاری فضای سبز کارخانه و شستشوی محیط کارخانه انجام گرفت .

 این طرح توانست نقش بسزایی را در حفظ منابع آب و حفظ سرمایه کارخانه از لحاظ ریالی ایفاء نماید و  اجرای آن معادل روزانه  1352000 ریال صرفه اقتصادی برای شرکت داشته باشد.

گفتنی است، بنیاد جهانی انرژی به عنوان بزرگترین مرجع ارزیابی و حمایت ‏کننده از طرح‏های محیط زیستی به ویژه انرژی ست که حدود 30 سال است فعالیت خود را آغاز کرده است. بیش از 170 کشور جهان عضو رسمی این بنیاد هستند و بزرگترین طرح‏های محیط زیستی از سوی سازمان ملل به منظور نظارت به این بنیاد سپرده می‏شود. این بنیاد یک سازمان غیر انتفاعی است که در پی افزایش آگاهی‏ها و جلب توجهات در راستای ایجاد یک باز نگری و تجدید نظر جهانی در حوزة مسائل مرتبط با انرژی و محیط‏ زیست فعالیت می‏کند. هر ساله بیش 10000 طرح در حوزه‏های نوآوری‏های محیط زیستی برای ارزیابی به این بنیاد ارسال می‏گردد. این برنامه منجر به صدور گواهینامة بین ‏المللی که شناخته شده ترین تأییدیه در سطح جهان است می‏شود و از بالاتر ین اعتبار برخوردار است.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط